Τα σκουλαρίκια μας πρωταγωνιστούν και σε… σίριαλ

Η επιτυχημένη σειρά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», στο επεισόδιο 29 του τρίτου κύκλου, είχε ένα ακόμα πρωταγωνιστικό ζευγάρι, πέρα από τα τρία ζευγάρια, που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Το νέο πρωταγωνιστικό ζευγάρι ήταν ένα πολύτιμο ζευγάρι σκουλαρίκια από το κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης, το οποίο στο τέλος κατάφερε να ενωθεί ξανά, αφού το σκουλαρίκι που είχε χαθεί, βρήκε το ταίρι του μετά από καιρό.

Σκουλαρίκια Τσαλδάρης στο σίριαλ του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Τα «ύποπτα» Σκουλαρίκια

Σύμφωνα με το σενάριο, στην αρχή του επεισοδίου η Μαρίνα δανείζεται το αυτοκίνητο του Ηλία και βρίσκει σε αυτό ένα σκουλαρίκι, το οποίο κάτι της θυμίζει μεν, αλλά ταυτόχρονα τις βάζει υπόνοιες ότι ο Ηλίας την απατά. Κάπου εδώ λοιπόν ξεκινά και το «μαρτύριο» για τον Ηλία. Η Μαρίνα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιας γυναίκας είναι το σκουλαρίκι και στο μεταξύ, δείχνει τον… καναπέ στον Ηλία. Ως καπάτσα γυναίκα βέβαια… καταφέρνει να χειριστεί ανάλογα την κατάσταση, όταν ανακαλύπτει τυχαία και το δεύτερο σκουλαρίκι, ξεχασμένο στην τσέπη ενός παλτού της.

Η παραγωγή της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» επέλεξε το κοσμηματοπωλείο Tsaldaris στο Χαλάνδρι για τις ανάγκες του σεναρίου, που ήθελε τα πολύτιμα κοσμήματα να παίξουν σημαντικό ρόλο στις ζωές των πρωταγωνιστών κι εμείς με τη σειρά μας, συνεργαστήκαμε με χαρά και χορηγήσαμε κοσμήματα για τα γυρίσματα.

Τα σκουλαρίκια του κοσμηματοπωλείου Τσαλδάρης που εμφανίστηκαν στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε online το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς, μέσα από το webtv της τηλεόρασης του Alpha, κάνοντας click εδώ.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα - S03E29 - alphatv

PS:  Για να μην στερηθείτε ένα αγαπημένο σας κόσμημα, επειδή το χάσατε, σας προτείνουμε να διαβάσετε τις συμβουλές μας – κάνοντας click εδώ – και στο εξής να ακολουθείτε μερικούς χρήσιμους κανόνες για να χαίρεστε κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια που αγαπάτε.