210 6810081
ΕΣΠΑ

Σκουλαρίκια: Συμβουλές για να μη τα χάσετε ποτέ

Τα σκουλαρίκια ανήκουν στα κοσμήματα που τονίζουν το στυλ μιας γυναίκας σε κάθε της εμφάνιση, ενώ πολλές φορές είναι αυτά ακριβώς που το δημιουργούν. Τραβούν την προσοχή στο πρόσωπό της και της προσθέτουν λάμψη και κομψότητα. Κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αγαπημένο για διαφορετικούς λόγους και σίγουρα μια γυναίκα δεν θέλει να το χάσει. Και δεν θα χάσετε ποτέ τα σκουλαρίκια σας αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και υιοθετήσετε ορισμένες καλές συνήθειες που σχετίζονται με αυτά.

Σκουλαρίκια δάκρυ Κ14 σε ροζ χρυσό με ζιργκόν

 

Καλές συνήθειες και συμβουλές για τα σκουλαρίκια σας

 

Βγάζετε πάντα τα σκουλαρίκια σας πριν αλλάξετε ρούχα και όχι μετά. Έτσι μηδενίζετε τις πιθανότητες να πιαστεί το σκουλαρίκι σας σε κάποιο ρούχο με αποτέλεσμα να το χάσετε.

 

Αφαιρέστε τα σκουλαρίκια από τα αυτιά σας πριν κοιμηθείτε. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να χαθεί ένα μικροσκοπικό σκουλαρίκι κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά ακόμα και αν ξυπνήσετε και εξακολουθείτε να τα φοράτε, έχει σίγουρα αυξηθεί η πιθανότητα να χάσετε κάποιο σκουλαρίκι σας κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. Έτσι, μαζί με το ντεμακιγιάζ κάντε μια ακόμα κίνηση πριν κοιμηθείτε.

 

Κάθε φορά που βγάζετε τα σκουλαρίκια και είστε στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να τα τοποθετείτε αμέσως σε συγκεκριμένη θέση. Υιοθετώντας αυτή την συνήθεια δεν θα χρειαστεί ποτέ να ψάξετε γι’ αυτά, είτε επειδή κάποιο παράπεσε, είτε γιατί ξεχάσατε πού το αφήσατε προσωρινά. Καθορίστε τώρα κιόλας ένα συγκεκριμένο σημείο για να γίνει η μόνιμη θέση των σκουλαρικιών σας.

 

Όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι σας και θέλετε να βγάλετε τα σκουλαρίκια σας, τότε σας προτείνουμε να έχετε πάντα ένα κουτάκι ή πουγκάκι στην τσάντα σας για να τα φυλάξετε μέσα σε αυτό με ασφάλεια.

 

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε μερικές φορές το κούμπωμα των σκουλαρικιών σας. Αν διαπιστώσετε πως έχει χαλαρώσει, φροντίστε το χωρίς καθυστερήσεις.

 

Καλό είναι να μην βγάζετε κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια, όταν βρίσκεστε σε κάποιο lady’s room για να φρεσκαριστείτε. Αν πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε, θυμηθείτε ότι δεν είναι σωστό να τα αφήσετε οπουδήποτε προσωρινά, όπως για παράδειγμα δίπλα στον νιπτήρα. Φροντίστε, για όση ώρα φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας, να ασφαλίσετε τα σκουλαρίκια σας μέσα στο τσαντάκι σας.

 

Ειδικά όταν φοράτε ένα περίτεχνο ζευγάρι, επιλέξτε χτενίσματα, τα οποία το αναδεικνύουν και παράλληλα δεν επιτρέπουν στα μαλλιά σας να μπλεχτούν στα σκουλαρίκια.

 

Για τα πολύτιμα κοσμήματά σας, σας προτρέπουμε να συμβουλεύεστε συχνά τον κοσμηματοπώλη σας και να φροντίζετε από κοινού για την καλή συντήρηση τους. Καλό είναι να έχετε έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό και να τον τηρείτε.

 

Tip για να βρείτε το χαμένο σκουλαρίκι

 

Αν, παρόλα αυτά, χάσετε κάποιο σκουλαρίκι σας και υποψιάζεστε ότι αυτό συνέβη στο σπίτι σας ή στο αυτοκίνητό σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να το βρείτε με τη βοήθεια της ηλεκτρικής σκούπας. Αρκεί να την «ντύσετε» με ένα κομμάτι τούλι, ώστε να ρουφά κανονικά τη σκόνη, αλλά να συγκρατεί κάθε άλλο αντικείμενο, όπως πιθανόν το σκουλαρίκι που αναζητάτε.

 

Αποκτώντας μερικές καλές συνήθειες στην καθημερινότητά σας, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε ποτέ για κάποιο κόσμημα που χάσατε ή που δεν θυμάστε σε ποιο σημείο το αφήσατε προσωρινά.

 

Στην κατηγορία σκουλαρίκια, του online shop, φιλοξενούμε ορισμένα από τα κοσμήματα που μπορείτε να βρείτε και στο φυσικό κατάστημα Τσαλδάρης. Συνοδεύονται από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχουμε κάθε επιπλέον πληροφόρηση που πιθανόν χρειάζεστε.

 

Σκουλαρίκια Τσαλδάρης

Σκουλαρίκια Τσαλδάρης