Μυστικά και ιδέες για να επιλέξετε δώρο κουμπάρου και νονού

Ο κουμπάρος και ο νονός είναι πρόσωπα εξαιρετικά σημαντικά στη ζωή των ανθρώπων και οι δεσμοί αυτοί δημιουργούνται με αφετηρία την αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό. Την ημέρα του μυστηρίου, του γάμου ή της βάπτισης, οι δεσμοί επισφραγίζονται με ένα δώρο κουμπάρου προσωπικού χαρακτήρα από το ζευγάρι προς τον κουμπάρο ή τον ανάδοχο του παιδιού. Ένα ρολόι, κάποιο ανδρικό αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα ένας στυλογράφος, αποτελούν άριστες επιλογές, που θα παρουσιάσουμε και στη συνέχεια.

Για τις γυναίκες που γίνονται κουμπάρες σε ένα γάμο ή νονές στη βάπτιση, διαβάστε εδώ το σχετικό μας αφιέρωμα και γεμίστε με ιδέες για τα πιο όμορφα δώρα!

LONGINES WATCH for the best man

Ένα ανδρικό ρολόι είναι πάντα μια καλή επιλογή για δώρο κουμπάρου. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας

 maniketokoumpa gia dora koumparou

Για τον ανάδοχο ή τον κουμπάρο στον γάμο, ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα είναι διαχρονικά ένα κομψό και πολύ καλό δώρο που μένει για πάντα. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας

PEN MONTEGRAPPA doro koumparou

Για τον κουμπάρο και τον νονό, ένα στυλό MONTEGRAPPA αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας

Πώς θα βρείτε απάντηση στην ερώτηση « Τι δώρο να κάνω στον κουμπάρο; »

Για να καταλάβετε πού να οδηγηθείτε, ως προς την επιλογή για το δώρο κουμπάρου του γάμου σας ή του νονού του παιδιού σας:

  • Χρειάζεται να έχετε διακρίνει σε εκείνον, τον τύπο του άνδρα που τον αντιπροσωπεύει. Είναι, για παράδειγμα, κλασικός στις επιλογές του ή ακολουθεί σε ένα βαθμό τις τάσεις της μόδας;
  • Η ηλικία του είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια που θα σας καθοδηγήσει στην πορεία της αναζήτησή σας. Δεν θα επιλέγατε το ίδιο στυλ ρολογιού για έναν μεσήλικα κύριο και για έναν νεαρό άνδρα.
  • Η προσωπική σας σχέση, οι μεταξύ σας συναναστροφές και ο βαθμός εξοικείωσης που έχετε αναπτύξει μεταξύ σας, παίζουν καθοριστικό ρόλο, επίσης.
  • Οι επαγγελματικές ασχολίες του κουμπάρου αποτελούν τις περισσότερες φορές έμπνευση για το δώρο που του ταιριάζει, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν.
  • Τα ενδιαφέροντά του είναι ακόμα μια πηγή έμπνευσης και παράλληλα αποτελούν παραμέτρους που θα καθορίσουν κάποιες από τις επιλογές τις οποίες θα εξετάσετε περαιτέρω ή κάποιες άλλες που θα αποφύγετε από την αρχή.

Το δώρο κουμπάρου και το δώρο για τον νονό είναι προσωπικό δώρο.

Τα δώρα κουμπάρων είναι προσωπικά δώρα. Προορίζονται αποκλειστικά για εκείνους και επιλέγονται αποκλειστικά από εσάς και με την δική σας φροντίδα. Έχουν δυνατό συμβολισμό και πρόκειται για μοναδικά αντικείμενα, που επισφραγίζουν για πάντα τον ισχυρό δεσμό που δημιουργείται μεταξύ τους. Γι’ αυτό, αν και τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια τάση να προσφέρονται και άλλου είδους δώρα κουμπάρων, όπως ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής ή κάποιο δώρο για το σπίτι και την οικογένειά του, τελικά αυτή η τάση δεν κατάφερε να επικρατήσει.

Ιδέες για δώρο κουμπάρου

Ανδρικό Ρολόι

Το ρολόι είναι για κάθε άνδρα ένα αξεσουάρ απαραίτητο στην καθημερινότητά του, ενώ συχνά αποτελεί και το μοναδικό κόσμημα σε μια επίσημη εμφάνισή του. Γι’ αυτό ένα ανδρικό ρολόι είναι άριστη επιλογή ως δώρο για τον κουμπάρο σας ή το νονό του παιδιού σας.

Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε αν θα κατευθυνθείτε προς ένα αντρικό ρολόι για καθημερινή χρήση, το οποίο θα το φορά διαρκώς, θα πηγαίνει στη δουλειά του με αυτό, θα βγαίνει για καφέ με φίλους, θα επισκέπτεται το γυμναστήριο…, ή να αποφασίσετε αν θα προτιμήσετε ένα ρολόι, που φοριέται περισσότερο σε ειδικές περιστάσεις, ως κόσμημα και κομψό συμπλήρωμα μιας επίσημης εμφάνισης.

Για να αντιληφθείτε καλύτερα αυτόν τον άτυπο διαχωρισμό μεταξύ ρολογιών, ορίστε ορισμένα με διαφορετικό στυλ μεταξύ τους.

Τα ρολόγια που ακολουθούν είναι υπέροχα ανδρικά αξεσουάρ, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Είναι κατά κύριο λόγο sport και κλασικά ρολόγια, απόλυτα ακριβή στις λειτουργίες τους, υψηλής αισθητικής και ανθεκτικά για να τα φορά κάθε άνδρας σε καθημερινή βάση.

andriko roloi me bracele gia doro koumparou

Ανδρικό sport ρολόι SEIKO της σειράς Prospex με μαύρο καντράν και μπρασελέ. Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας

andriko roloi quartz TISSOT gia doro koumparou kai nonou

Ανδρικό, ελβετικό quartz ρολόι του οίκου TISSOT, από τη συλλογή T-SPORT. Καταδυτικός χρονογράφος στα 30 bars. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας. Το κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της TISSOT στο Χαλάνδρι.

Ανδρικό, αδιάβροχο, sport quartz ρολόι HUGO BOSS

Ανδρικό, αδιάβροχο, sport quartz ρολόι HUGO BOSS με χρονογράφο, ταχύμετρο, μαύρο καντράν και μαύρο δερμάτινο λουρί. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας

Τα ρολόγια που βλέπετε στη συνέχεια είναι ιδιαίτερα κομψά και ιδανικά για άνδρες, που η εμφάνισή τους, σε επαγγελματικό επίπεδο, οφείλει να αναδεικνύει το κύρος τους. Είναι βεβαίως ιδανικά και για όλες τις επίσημες εμφανίσεις ενός άνδρα, γι’ αυτό και μπορεί να αποτελούν ένα μοναδικό ενθύμιο από μια τόσο σημαντική μέρα και τόσο σπουδαίο γεγονός, όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση.

Ανδρικό, αυτόματο, ρολόι χειρός του ελβετικού οίκου LONGINES

Ανδρικό, αυτόματο, ρολόι χειρός του ελβετικού οίκου LONGINES. Με αυτόματο μηχανισμό Column-wheel, χρονογράφο, ημερομηνία, μαύρο καντράν και ατσάλινο μπρασελέ. Κάντε click πάνω στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας. Το κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της LONGINES στο Χαλάνδρι.

Αντρικό ρολόι του οίκου TISSOT κατάλληλο για δώρο στον ανάδοχο και τον κουμπάρο του γάμου

Ανδρικό ελβετικό αυτόματο ρολόι του οίκου TISSOT. Κλασικό και λιτό design σε ένα ρολόι χειρός με αυτόματο μηχανισμό νέας γενιάς, με καφέ δερμάτινο λουρί, ασημί καντράν και ημερομηνία. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας. Το κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της TISSOT στο Χαλάνδρι.

Αντρικό ρολόι GUCCI για δώρο στον κουμπάρο και τον νονό

Ανδρικός αυτόματος χρονογράφος GUCCI της σειράς Pantheon με καφέ λουρί και ασημί καντράν. Κάντε click πάνω στην εικόνα και δείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας.

Στην κατηγορία Ρολόι στο e-shop του καταστήματος Τσαλδάρης, μπορείτε να δείτε την μεγάλη γκάμα ρολογιών που διαθέτουμε. Με την χρήση των φίλτρων στην αριστερή στήλη της σελίδας, έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε προϊόντα με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

Πένες και στυλό

Για άνδρες, που οι δραστηριότητές τους και η φύση του επαγγέλματός τους απαιτεί να διαθέτουν ένα κομψό στυλό ή μια εκλεπτυσμένη πένα, υπάρχουν οι ανάλογες επιλογές και μπορείτε να εστιάσετε σε αυτές για το δώρο στον κουμπάρο σας, εφόσον ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Μαρκαδόρος MONTEGRAPPA ιδανικός για δώρο στον κουμπάρο και τον νονό

Μαρκαδόρος του ιταλικού οίκου Montegrappa, με βιδωτό καπάκι, κατασκευασμένος από μαύρη ρητίνη και παλλάδιο με επίστρωση ρουθενίου. Ένα υπέροχο στυλό, κατάλληλο για δώρο κουμπάρου. Κάντε click στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας.

Δώρο κουμπάρου Πένα MONTEGRAPPA DUCALE Fountain Pen μαύρη με ροζ χρυσό

Μία κλασική πένα του ιταλικού οίκου Montegrappa από τη σειρά Ducale. Είναι κατασκευασμένη από μαύρη ρητίνη, παλλάδιο με επίστρωση από ροζ χρυσό Κ18 και βιδωτό καπάκι. Κάντε click στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας.

Δώρο για τον νονό και τον κουμπάρο Στυλό MONTEGRAPPA

Στυλογράφος του ιταλικού οίκου Montegrappa από τη σειρά Parola με περιστροφικό άνοιγμα της μύτης, κατασκευασμένος από μπλε ρητίνη και παλλάδιο, και με ενσωματωμένο USB. Κάντε click στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας.

Μανικετόκουμπα

Τα μανικετόκουμπα είναι κλασικά ανδρικά αξεσουάρ, τα οποία βέβαια εξελίσσονται και συμβαδίζουν με τη μόδα και τις τάσεις κάθε εποχής. Προσθέτουν μια κομψή λεπτομέρεια στην εμφάνιση ενός άνδρα και είναι ένα δώρο που ταιριάζει περισσότερο σε ανθρώπους, που φορούν συχνά κοστούμι για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις κοινωνικές τους συναναστροφές. Καθώς ο δωρητής δεν περιμένει τα μανικετόκουμπα να φοριούνται καθημερινά ή έστω πολύ συχνά, όπως συμβαίνει συνήθως με ένα άλλο ανδρικό κόσμημα (δαχτυλίδι, βραχιόλι), τα μανικετόκουμπα αποτελούν εν τέλει ένα δώρο που αφήνει μεγάλο βαθμό ελευθερίας στον αποδέκτη του για την συχνότητα που θα το φορά.

Dora gia ton nono kai ton koumparo maniketokoumpa

Ανδρικά μανικετόκουμπα λευκόχρυσα Κ14 στρογγυλά με μεγάλο ορυκτό μαύρο όνυχα. Κάντε click στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας.

Μοντέρνα μανικετόκουμπα για δώρο κουμπάρου και νονού

Μοντέρνα μανικετόκουμπα ορθογώνια του ιταλικού οίκου COMETE από ατσάλινο μαύρο PVD, και μία ροζ επίχρυση δέσμη με καρφάκι. Κατάλληλο δώρο για τον ανάδοχο του παιδιού και τον κουμπάρο του γάμου. Κάντε click στην εικόνα για να δείτε λεπτομέρειες του προϊόντος στο e-shop μας.

Στην κατηγορία Αξεσουάρ στο e-shop του καταστήματος Τσαλδάρης, μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια σε στυλογράφους, μανικετόκουμπα, καθώς και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα για τον άνδρα και μέσα από αυτά να επιλέξετε ένα όμορφο δώρο κουμπάρου.

Ολοκληρώνοντας αυτή την ανάρτηση, με κύριο αντικείμενο τα δώρα για τον κουμπάρο και τον νονό, θέλουμε να τονίσουμε πως έχει μεγάλη σημασία το ανθρώπινο δέσιμο που προκύπτει μέσα από μια τέτοια σχέση. Το δώρο επισφραγίζει αυτόν ακριβώς τον ισχυρό δεσμό και αντικατοπτρίζει την χαρά και την εκτίμηση του ζευγαριού, προς τον άνθρωπο, που τους κάνει την τιμή και γίνεται κουμπάρος τους και ανάδοχος του παιδιού τους. Έτσι, είναι καλό να φροντίζετε προσωπικά για την επιλογή του. Εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξηγήσουμε κάθε απορία σας, να σας συμβουλεύσουμε όπου χρειάζεται και να σας καθοδηγήσουμε για να καταλήξετε στο τέλειο δώρο κουμπάρου!