210 6810081
ΕΣΠΑ

Ιδέες για να επιλέξετε δώρο κουμπάρας και νονάς

Σε προηγούμενη ανάρτηση ασχοληθήκαμε εκτενώς με τα δώρα για τον κουμπάρο και τον νονό του παιδιού.

 

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τα δώρα που είναι ιδανικά για την κουμπάρα ή την νονά του μωρού σας.
Όσον αφορά τα δώρα που προορίζονται για γυναίκες, οι επιλογές είναι σαφέστατα περισσότερες, όμως παράλληλα, το τόσο μεγάλο εύρος επιλογών ίσως και να δυσκολεύει σε έναν βαθμό την τελική απόφαση για το δώρο. Βεβαίως, ένα κόσμημα αποτελεί διαχρονικά μια άψογη επιλογή και έχοντας αυτό ως δεδομένο θα σας βοηθήσουμε στη συνέχεια να καταλήξετε στο είδος του κοσμήματος που ταιριάζει περισσότερο στην δική σας κουμπάρα.

 

Κολιέ «Νονά» Κ14 χρυσό με διαμάντι

Κολιέ «Νονά» Κ14 χρυσό με διαμάντι

 

 

Ιδέες για δώρο κουμπάρας και δώρο νονάς

 

Για τη γυναίκα που προτιμά τις σπορ εμφανίσεις και τον μίνιμαλ τρόπο ζωής

 

Η γυναίκα που εκτιμά την απλότητα και επιδιώκει την άνεση και την ευελιξία στην καθημερινότητά της, θα είναι χαρούμενη με ένα γυναικείο ρολόι που ανταποκρίνεται στα παραπάνω, αλλά και με κάποιο λεπτεπίλεπτο κόσμημα όπως ένα κολιέ.

 

Σπορ ρολόγια

 

Κολιέ με πολύτιμες πέτρες

 

Επίσης, σας προτείνουμε να προσθέσετε στις επιλογές για το δώρο της κουμπάρας σας κι ένα ωραίο και διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια, καθώς είναι κατάλληλο να το φοράει,  αν το επιθυμεί, από το πρωί ως το βράδυ ή διαφορετικά μπορεί να το συνδυάζει με μια πιο επίσημη εμφάνιση.

 

Σκουλαρίκια με πολύτιμες πέτρες

 

Για τη γυναίκα που η καριέρα της βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές της

 

Για τη γυναίκα που ο χρόνος είναι πολύτιμος, καθώς καλείται να συνδυάσει με επιτυχία επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσωπική ζωή, πολλές φορές ακόμα και με ακρίβεια δευτερολέπτου. Ένα γυναικείο ρολόι είναι πάντα ευπρόσδεκτο δώρο για εκείνη και μάλιστα αν προέρχεται από εσάς θα το εκτιμήσει και θα το τιμήσει όσο κανένα άλλο! Για τις ώρες που η επαγγελματική της υπόσταση υπερτερεί όλων των άλλων, μπορείτε να επιλέξετε ένα γυναικείο ρολόι με καθαρές γραμμές, που θα το φορά διαρκώς και θα είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.

 

Γυναικεία ρολόγια

 

Επίσης, η κουμπάρα σας θα χαρεί και θα εκτιμήσει ένα κόσμημα που δηλώνει άμεσα ή έμμεσα δυναμισμό, όπως είναι ένα δαχτυλίδι τύπου σεβαλιέ, που τονίζουν το κύρος και τον επαγγελματισμό και παράλληλα στηρίζουν το στυλ και την θηλυκότητα της.

 

Δαχτυλίδια σεβαλιέ

 

Για τη γυναίκα που είναι πάντα ενημερωμένη και ακολουθεί τις τάσεις στη μόδα

 

Η μοντέρνα κουμπάρα θα ενθουσιαστεί με ένα κόσμημα για το λαιμό, με ένα μοντέρνο ρολόι, με ένα βραχιόλι, με κάποιο συνδυασμό τους και γενικότερα με κοσμήματα, ικανά, ακόμα και για να χαρακτηρίσουν την συνολική της εμφάνιση και φυσικά για να δώσουν ένα σαφές στίγμα του στυλ. Βέβαια, επειδή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ξεπεραστεί η «τρέχουσα μόδα» στο μέλλον, εμείς φροντίζουμε να σας παρουσιάζουμε πάντα τις ιδανικότερες προτάσεις , ώστε το δώρο σας να παραμένει πάντα στη λίστα των αγαπημένων της, ανεξάρτητα από τις επιταγές της μόδας.

 

Κολιέ

 

Βραχιόλια

 

Για τη γυναίκα που πιστεύει και επενδύει στην διαχρονική κομψότητα του κλασικού

 

Η κομψή κουμπάρα λατρεύει τα κλασικά, εκλεκτά κοσμήματα και ρολόγια, που ενισχύουν την θηλυκότητά της και ανεβάζουν το επίπεδο της εμφάνισής της. Οδηγηθείτε κι εσείς προς κοσμήματα διαχρονικής αξίας και ομορφιάς, τα οποία ταιριάζουν πάντα και στις περισσότερες περιστάσεις. Ένα ακόμα πλεονέκτημα μιας τέτοιας επιλογής είναι πως, συνήθως, σε ανάλογα κοσμήματα δεν συναντάμε υπερβολές, γεγονός που τα κάνει ιδανικά και για γυναίκες άνω των 40-45 ετών. Όπως ένα όμορφο μενταγιόν, ένα κλασικό λεπτεπίλεπτο ρολόι, ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

Κολιέ ροζέτα

 

Κλασικά γυναικεία ρολόγια

 

Σκουλαρίκια ροζέτες

 

Σε κάθε περίπτωση, πριν πάρετε την τελική απόφαση για το δώρο της κουμπάρας, είναι σημαντικό να λάβετε υπ’ όψιν σας και άλλες παραμέτρους, πέρα από το στυλ που αναλύσαμε προηγουμένως. Μια τέτοια παράμετρος είναι η ηλικία της. Μια ακόμα, και μάλιστα βασική παράμετρος, είναι τα χρώματά της. Πρόκειται για μελαχρινή γυναίκα ή για γυναίκα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και χαρακτηριστικά;

 

Στο κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε προσεκτικά την περιγραφή σας, τις ιδέες σας, τις απορίες σας και στη συνέχεια να σας συμβουλέψουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην πιο εκλεκτή επιλογή δώρου για να ευχαριστήσετε στον μέγιστο βαθμό την κουμπάρα σας.