Σταυρός βάπτισης 2019


Δείτε όλες τους νέους Βαπτιστικούς Σταυρούς από το tsaldaris.gr εδώ

ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ 2018 - Τσαλδάρης

 


*  Τελευταία ενημέρωση 12-01-2019

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης για το 2019 με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με τη βάπτιση και τον βαπτιστικό σταυρό, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Επίσης θα παρέχονται πληροφορίες και νέα για όσους μας τίμησαν με την επίσκεψή τους στο περίπτερό μας στην έκθεση γάμου – βάπτισης «EURO Wedding and more 2019» στη Helexpo.
Σας ευχαριστούμε!

 

STAVROS-VAPTISIS-2017-TSALDARIS

 

Βαπτιστικοί σταυροί 2019

Γενικές πληροφορίες, μικρά tips, και προτάσεις μας για σταυρούς βάπτισης θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα : https://tsaldaris.gr/vaptistikos-stavros-vaptisis/

Η τελετή βάπτισης όμως δεν αφορά μόνο στον βαπτιστικό σταυρό για το αγόρι ή το κορίτσι.
Οι μέλλοντες νονοί και νονές έχουν επίσης την τιμητική τους και τα δικά τους δώρα.

Ιδέες για δώρο νονού
Ιδέες για δώρο νονάς

 

Στο e-shop μας

Δείτε τους βαπτιστικούς σταυρούς για κοριτσάκι και για αγοράκι στο e-shop μας.
Πλησιάζοντας προς το Πάσχα που παραδοσιακά ξεκινάει η περίοδος των βαπτίσεων η συλλογή των σταυρών μας θα ανανεώνεται συχνότερα.

Βαπτιστικός σταυρός για κορίτσιαΒαπτιστικός σταυρός για αγόρια

 

Στο κοσμηματοπωλείο μας

Ελάτε να βρούμε μαζί τον ιδανικό σταυρό για το παιδί ή το βαφτιστήρι σας μέσα από την πλούσια συλλογή μας, και να τον συνδυάσουμε με τη σωστή αλυσίδα.

Επειδή την άνοιξη και το καλοκαίρι οι βαπτίσεις αυξάνονται, το ίδιο συμβαίνει και με τα σχέδια που παραλαμβάνουμε στο κατάστημά μας και μπορείτε να δείτε ζωντανά πριν γίνουν διαθέσιμα και από το e-shop μας.

 

ΣΤΑΥΡΟΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ
Πολλά αναγνωρισμένα εργαστήρια εξειδικευμένα στην κατασκευή βαπτιστικών σταυρών περιλαμβάνονται στους συνεργάτες μας, λίγα όμως είναι επώνυμα στο ευρύ κοινό.

Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία ΤΡΙΑΝΤΟΣ και οι δημιουργίες της κατέχουν δικαιωματικά εξέχουσα θέση στο κοσμηματοπωλείο μας : https://tsaldaris.gr/product-category/cross-vaptistikos-stavros-vaptisis-triantos/

 

Ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο βάπτισης για κορίτσι Ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο βάπτισης για αγόρι
Πλακέτα βάπτισης για κορίτσι     Πλακέτα βάπτισης για αγόρι

Ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο για το παιδάκι, τους γονείς, ή τους νονούς του, είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά όσοι μας επισκεφθήκατε στην έκθεση γάμου-βάπτισης.

Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε ενημερώστε μας σχετικά με e-mail πριν την αγορά του, θα χαρούμε να σας κάνουμε μία ειδική τιμή!

 

Για οποιαδήποτε απορία ή άλλη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας :
https://tsaldaris.gr/contact/