ΝΕΟ κατάστημα Τσαλδάρης

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Νέο κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου!

Μετά από 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των κοσμημάτων και των ωρολογίων έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία του νέου μας καταστήματος.

Ήταν το 1958 όταν ο Χρήστος Τσαλδάρης άνοιξε το πρώτο κοσμηματοπωλείο – ωρολογοποιείο στην καρδιά του Χαλανδρίου που έγινε σημείο αναφοράς για ποιοτικά κοσμήματα και ρολόγια, τόσο στο Χαλάνδρι όσο και στις γύρω περιοχές.
6 δεκαετίες μετά, διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Λία και ο Γιάννης Τσαλδάρης εγκαινιάζουν ένα νέο κοσμηματοπωλείο στο Χαλάνδρι.

 

Χαϊμαντά 12, στον πεζόδρομο

Στο κέντρο της αγοράς του Χαλανδρίου, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, σας παρουσιάζουμε νέες συλλογές από μοντέρνα κοσμήματα που θα λατρέψετε.
Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας, σε τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, μοναδικές δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, ατσάλι, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ

Αναζητώντας το νέο κόσμημα που θα σας ανανεώσει, οικονομικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αξεσουάρ για μοντέρνους άνδρες και χαριτωμένα παιδικά κοσμήματα, το κατάστημά μας στη Χαϊμαντά 12 θα γίνει ο νέος σας προορισμός.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Facebook για να βλέπετε πρώτοι τις νέες μας προτάσεις.

 

Επικοινωνία

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Υποκατάστημα
Χαϊμαντά 12

210 6838787

Κεντρικό κατάστημα  –  E-shop  –  Service
Αγίας Παρασκευής 30

210 6810081

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα δείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας.

 

 

 

ΧΑΪΜΑΝΤΑ 12 ΧΑΛΑΔΡΙ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑ