210 6810081
ΕΣΠΑ

Βασικές πληροφορίες που θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε για την αγορά ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού, του σχεδίου, του υλικού του και κυρίως των χαρακτηριστικών του διαμαντιού.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις βέρες του γάμου ή του αρραβώνα σας, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Τα περισσότερα ρολόγια χειρός είναι κατά κανόνα Water Resistant που σημαίνει ότι έχουν μια σχετική αντίσταση σε τυχαία επαφή με νερό ή βροχή. Τα πραγματικά αδιάβροχα ρολόγια όμως που μπορούν να βυθιστούν στο νερό πρέπει να έχουν ειδική σήμανση.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με τη βάπτιση και τον βαπτιστικό σταυρό, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Δε βγαίνει το δαχτυλίδι. Τι να κάνω? Δεν είναι σπάνιο ένα δαχτυλίδι ή μία βέρα να «κολλήσει» στο δάχτυλό μας. Διαβάστε πιθανούς τρόπους να αντιμετωπίσετε άμεσα το πρόβλημα.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης με συμβουλές και προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν σχετικά με μονόπετρα ή άλλα δαχτυλίδια που μπορεί να αφορούν πρόταση γάμου, θα φροντίσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να σας εξυπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Αυτά τα ελκυστικά κοσμήματα έχουν ισχυρή προσωπικότητα και στις επόμενες γραμμές θα εστιάσουμε στις εναλλακτικές προτάσεις που έχετε στη διάθεσή σας, με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους. Γιατί μπορεί μια πρόταση γάμου στην κλασική της εκδοχή να συνοδεύεται από ένα μονόπετρο, το δαχτυλίδι όμως δεν είναι απαραίτητο να έχει κλασικό ύφος.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τα χαρακτηριστικά των βερών πριν τις επιλέξετε. Μέταλλο, χρώμα, πάχος, σχέδιο, φινίρισμα, μέγεθος, χάραξη.

Χρήσιμες προσωπικές συμβουλές και τι πρέπει να προσέξετε ώστε να επιλέξετε σωστά τις δικές σας βέρες γάμου που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Με αφορμή την επέτειο 61 ετών από την ίδρυση της εταιρείας από τον Χρήστο Τσαλδάρη δημιουργήσαμε ένα συλλεκτικό κόσμημα για το 2019 με αναφορές στη δημιουργία, τη γέννηση, την αρχή, τον κύκλο της ζωής, το νέο έτος.