210 6810081
ΕΣΠΑ

Βέρες γάμου και αρραβώνα. Πώς να τις διαλέξετε για μια ζωή!

Με ποια κριτήρια να επιλέξω τις βέρες γάμου

 

Κάθε ζευγάρι βέρες γάμου και αρραβώνα είναι μοναδικό, όπως κι εσείς! Γιατί κάθε σχέδιο βερών μοιάζει αλλιώτικο, ανάλογα με το δάχτυλο και τον άνθρωπο που το φορά, αλλά και γιατί κάθε ζευγάρι βέρες γάμου δημιουργείται αποκλειστικά για εσάς και αποτελεί συμβολικά την άρρηκτη αλυσίδα με τους δύο κρίκους, οι οποίοι σας ενώνουν για πάντα.

 

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν φτάνει ο καιρός για να επιλέξετε τις βέρες για τον αρραβώνα, για τον πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο ή για τον θρησκευτικό γάμο στην Εκκλησία, σας συμβουλεύουμε να είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας, να δείτε αρκετά σχέδια, να δοκιμάσετε πολλά από αυτά στα δάχτυλά σας, καθώς και να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι να προσέξετε και πού να δώσετε περισσότερη σημασία πριν αποφασίσετε οριστικά για την αγορά τους.

 

Βέρες Γάμου Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι

 

Βέρες γάμου σε ροζ, κίτρινο και λευκό χρυσό από τους πιο αξιόπιστους οίκους, στο κατάστημα Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι

 

Οι βέρες γάμου να είναι άνετες στο δάχτυλό σας

 

Οι βέρες  γάμου είναι πρώτα απ’ όλα σύμβολα αγάπης, ένωσης, πίστης, αιωνιότητας. Είναι όμως, ταυτόχρονα - ίσως και τα μοναδικά - κοσμήματα που θα φοράτε ανελλιπώς για πολλά χρόνια και συνεπώς θα πρέπει να νιώθετε άνετα, ξεχνώντας σχεδόν ότι τα φοράτε. Το ανατομικό σχήμα εσωτερικά, το σωστό πάχος και το βέλτιστο - για εσάς - φάρδος του σχεδίου, όπως και το κατάλληλο μέγεθος, για το οποίο θα έχει γίνει ορθή μέτρηση από τον κοσμηματοπώλη σας, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την αίσθηση άνεσης που πρέπει να έχετε. Με τις συμβουλές και την τεχνογνωσία μας, στο κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι, σας εξασφαλίζουμε αυτές τις προϋποθέσεις και στεκόμαστε δίπλα σας ως πολύτιμοι σύμβουλοι για να σας εξηγούμε τα χαρακτηριστικά και τη σημασία τους. Στο άρθρο μας με τίτλο "Βέρες γάμου. Από τα χαρακτηριστικά ως τη χάραξη" θα μάθετε περισσότερα για τις βέρες και τις ιδιαιτερότητές τους ως κοσμήματα.

 

Οι βέρες να είναι ανθεκτικές στο χρόνο

 

Πέρα από την άνεση θα πρέπει, παράλληλα, να αισθάνεστε και ασφαλείς ως προς την ανθεκτικότητα των βερών στις δύσκολες συνθήκες, που ίσως διαμορφώνονται όσο εργάζεστε ή ασχολείστε με κάποια χειρωνακτική εργασία ή τις δουλειές του σπιτιού. Και πάλι είμαστε δίπλα σας για να σας εξηγήσουμε πως ένα κόσμημα με μικρότερη περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό είναι πιο σκληρό και ανθεκτικό. Είναι ίσως καλύτερα λοιπόν να προτιμήσετε βέρες από χρυσό 14Κ (αντί 18Κ) γιατί έχουν μεγαλύτερη αντοχή και με τον καιρό αποκτούν δυσκολότερα τα συνήθη σημάδια από εκδορές λόγω της συνεχούς χρήσης. Στο άρθρο μας με τίτλο "Ποιες βέρες γάμου να επιλέξω" θα βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, γι' αυτό σας προτείνουμε να το διαβάσετε.

 

Οι βέρες να ταιριάζουν και να αρέσουν  και  στους δύο

 

Εξίσου σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι και το να ταιριάζει, αλλά και να αρέσει πάρα πολύ και στους δυο σας ένα ζευγάρι βέρες, ώστε να θέλετε να το φοράτε και να μη ψάχνετε δικαιολογίες για να εγκαταλείψετε τη βέρα σας στο πολυτελές κουτί της λίγους μήνες μετά τον γάμο. Δοκιμάστε λοιπόν αρκετές βέρες, μέχρι να καταλήξετε στον ωραιότερο συνδυασμό. Στο κοσμηματοπωλείο Τσαλδάρης στο Χαλάνδρι θα βρείτε πολλά σχέδια, επώνυμων οίκων - Ελληνικών και του εξωτερικού - και μάλιστα σε πολλά από αυτά η γυναικεία βέρα είναι διακοσμημένη με διαμάντια, ώστε να ικανοποιεί την επιθυμία κάθε γυναίκας για μόνιμα λαμπερές εμφανίσεις, ενώ η αντίστοιχη ανδρική βέρα είναι κλασική και απέριττη, όπως προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών.

 

Οι βέρες να ικανοποιούν τον παράγοντα «διαχρονικότητα»

 

Οι βέρες γάμου είναι κοσμήματα που θέλουμε να αντέχουν στον χρόνο, να είναι πάντα όμορφα πάνω μας και ανεξάρτητα από όσα ορίζουν οι τάσεις της μόδας μιας εποχής ή μιας δεκαετίας. Έχετε στο μυαλό σας πως οι βέρες πρέπει να ταιριάζουν πάντα και με όλα. Η διαχρονικότητα, λοιπόν, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της γραμμής ενός σχεδίου, των χαρακτηριστικών ενός υλικού, της κομψότητας ενός στυλ, αποτελεί σημαντικό κριτήριο, το οποίο καθορίζει συχνά την τελική επιλογή.

 

Να θυμάστε ότι οι βέρες μένουν για πάντα και επομένως αξίζουν την προσοχή σας κατά την επιλογή, αλλά και την επένδυσή σας σε ποιότητα. Στο κατάστημα Τσαλδάρης η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη, γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και επώνυμους οίκους και είμαστε πλήρως καταρτισμένοι για να στεκόμαστε δίπλα σας στην ξεχωριστή στιγμή που διαλέγετε βέρες για τον γάμο σας. Στο άρθρο μας με τίτλο "Πώς θα παραγγείλετε τις βέρες του γάμου" έχουμε συγκεντρώσει αρκετές συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξαλείψετε κάθε πιθανότητα άγχους, γνωρίζοντας όλα τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στις βέρες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας στο Χαλάνδρι. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.