Βαπτιστικοί σταυροί

βαπτιστικοί σταυροί - σταυροι βαπτισης Τσαλδάρης

Βαπτιστικοί σταυροί | Τσαλδάρης

Οι βαπτιστικοί σταυροί που διαθέτουμε σε πλούσια συλλογή στο  tsaldaris.gr  και στο κοσμηματοπωλείο μας θα ικανοποιήσουν πλήρως τους γονείς και θα δώσουν αξία στη βάπτιση των μικρών μας θησαυρών!

Οι μέλλοντες νονοί και νονές έχουν να επιλέξουν μεταξύ πολλών σχεδίων από ελληνικά καταξιωμένα εργαστήρια όπου κύριο αντικείμενό τους είναι οι σταυροί βάπτισης, τόσο σε κλασικά όσο και σε μοντέρνα σχέδια, και σε οικονομικές τιμές.

Μην ξεχνάτε ότι ο βαπτιστικός σταυρός είναι το μοναδικό ενθύμιο που θα μείνει και θα συνεχίσει να φοριέται μετά την ημέρα της βάπτισης, το μοναδικό κόσμημα που μας συντροφεύει για όλη μας τη ζωή, για πάντα…

Βαπτιστικοί σταυροί Τριάντος

Η πιο επώνυμη και ποιοτική επιλογή είναι οι βαπτιστικοί σταυροί Τριάντος και έχουν ιδιαίτερη θέση στο tsaldaris.gr.
Ο γνωστός ελληνικός οίκος κοσμημάτων «ΤΡΙΑΝΤΟΣ Α.Ε.» διαθέτει πολυετή εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την παραγωγή άριστων κοσμημάτων, διανύοντας ήδη πάνω από τέσσερις δεκαετίες στο χώρο.

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια

Οι σταυροί βάπτισης για κορίτσια είναι χρυσοί, λευκόχρυσοι, ή από ροζ χρυσό, σε 14 ή 18 καράτια, κυρίως συνοδεύονται από πέτρες, πολύτιμες ή ζιργκόν, και είναι κατά κανόνα πιο λεπτοί και πιο χαριτωμένοι από τους αγορίστικους.
Στο  tsaldaris.gr  μπορείτε να βρείτε παραδοσιακούς σταυρούς σε ορθόδοξη γραμμή, μοντέρνους όπως με λουλούδια ή πεταλούδες, ακόμα και πιο minimal σχέδια όπως λεπτοί γυναικείοι σταυροί σειρέ. Αν αναζητάτε κάτι καλύτερο και πιο διαχρονικό ώστε να μην είναι απλά ένας σταυρός βάπτισης αλλά ένα κόσμημα που θα φοριέται για πάντα, μπορείτε να δείτε την υπέροχη συλλογή μας  Σταυροί με διαμάντια.
Μην ξεχνάτε παρόλα αυτά ότι οι βαπτιστικοί σταυροί καλό είναι να διατηρούν το βασικό σχήμα του σταυρού, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα κατά την ώρα της τελετής να μη γίνει δεκτός από τον ιερέα ο πρωτότυπος σταυρός που επιλέξατε.

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια

Οι βαπτιστικοί σταυροί για τα αγόρια είναι πιο λιτοί, πιο επίπεδοι, και σε πιο «αυστηρή» γραμμή από αυτή των κοριτσιών, προτιμώνται εξίσου σε λευκόχρυσο και σε χρυσό 14 ή 18 καρατίων, και έχουν συνήθως πιο μεγάλο μέγεθος ή βάρος.
Στο e-shop μας θα ανακαλύψετε σταυρούς απλούς, διαχρονικούς, αλλά και πιο μοντέρνα σχέδια με σκαλίσματα, σύρματα, σε ματ – σαγρέ φινιρίσματα, που μπορούν άνετα να φορεθούν με ένα δερματάκι ακόμα και όταν το μικρό αγόρι μας γίνει …άνδρας.
Μην ξεχνάτε ότι οι σταυροί βάπτισης για αγόρια μπορεί να είναι πιο οικονομικοί από ότι κάποιοι κοριτσίστικοι σταυροί με διαμάντια, αλλά χρειάζονται λίγο πιο μακριά και πλατιά αλυσίδα για να μπορούν να φορεθούν μελλοντικά από έναν πιο μεγάλο λαιμό.

 

 

Οι βαπτιστικοί σταυροί στο e-shop μας δεν συνοδεύονται από αλυσίδες λαιμού, καθώς η επιλογή τους δεν αποτελεί μονόδρομο. Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια σχέδια στην κατηγορία  Αλυσίδα  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στο κοσμηματοπωλείο μας στο Χαλάνδρι διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από δεκάδες διαφορετικά σχέδια. Μαζί θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε με τον βαπτιστικό σταυρό της επιλογής σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επανέλθετε σύντομα στο tsaldaris.gr , καθώς κατά την περίοδο των βαπτίσεων οι σταυροί βάπτισης στο e-shop μας ανανεώνονται συχνά. Σας περιμένουμε επίσης στο φυσικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά και να δούμε από κοντά την πλήρη συλλογή των βαπτιστικών μας σταυρών.

Για το πολύ επιτυχημένο δώρο «Πλακέτα Βάπτισης για Αγόρι» που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία παρακαλούμε πατήστε εδώ )