Βέρες Γάμου

Βέρες Γάμου Τσαλδάρης Κοσμηματοπωλείο Χαλάνδρι

Βέρες Γάμου & Αρραβώνων | Τσαλδάρης

Είτε παντρεύεστε, είτε αρραβωνιάζεστε, είτε αποφασίσατε ότι είστε πια …«μαζί», δεν απομένει παρά να διαλέξετε το σύμβολο της ένωσής σας. Η αναζήτηση για τις κατάλληλες βέρες γάμου ίσως αρχικά φαίνεται μια τυπική διαδικασία, αλλά μπορεί να γίνει μια χαρούμενη και μοναδική εμπειρία.

Στο tsaldaris.gr έχουμε επιλέξει μία πλούσια συλλογή από βέρες γάμου που πιστεύουμε πως θα σας ενθουσιάσει. Συνεργαζόμενοι με τις επώνυμες γερμανικές εταιρίες  «Saint Maurice»  και  «BREUNING-BENZ», με καταξιωμένα ελληνικά εργαστήρια στην κατασκευή γαμήλιων βερών και κοσμημάτων  «Fa Cad’oro»  «Στεργιάδης», αλλά και νέες εταιρείες όπως  «Tselos»  «Chrilia»  και «Maschio Femmina»,  είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε εκείνες που τελικά θα σας κερδίσουν.

Διαβάστε στο blog μας ένα χρήσιμο άρθρο για το «Ποιες βέρες γάμου να επιλέξετε», που θα σας βοηθήσει σχετικά με τα καράτια, τα χρώματα, τις πέτρες, και τον χρόνο παράδοσης για τις βέρες του γάμου σας πριν την τελική σας επιλογή.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δείτε ένα δείγμα των απεριόριστων επιλογών από βέρες γάμου που σας δίνουμε σε σχέδια, διαστάσεις, μέταλλα, χρώματα, φινιρίσματα και γραμματοσειρές χάραξης.

Κάθε βέρα γάμου έχει τα μικρά της μυστικά που μόνο στα δικά σας δάχτυλα μπορούμε να ανακαλύψουμε.
Σας περιμένουμε στο κοσμηματοπωλείο ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ στο Χαλάνδρι να σας εξυπηρετήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά για τις βέρες γάμου της αρεσκείας σας. Διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από περισσότερες από 500 βέρες που δημιουργούν χιλιάδες τελικούς συνδυασμούς, με τιμές που ξεκινούν από €200 το ζευγάρι (σε Κ14). Με το προσωπικό σας γούστο και την εμπειρία μας είναι βέβαιο ότι σύντομα θα καταλήξουμε μαζί στις κατάλληλες βέρες γάμου που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία που μπορεί να έχετε, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 Οι τιμές στις βέρες γάμου είναι ενδεικτικές και καθορίζονται τόσο από τις διακυμάνσεις της τιμής του χρυσού, όσο και από τα νούμερά σας.