Πρόταση γάμου και μονόπετρα

Blog μονόπετρα | Κοσμηματοπωλείο ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ στο Χαλάνδρι

Δαχτυλίδια μονόπετρα | Τσαλδάρης

Αν ήρθε η στιγμή να της κάνετε πρόταση, τότε έχει έρθει η ώρα να διαλέξετε μονόπετρο! Η επιλογή του σωστού μονόπετρου δαχτυλιδιού είναι μία λεπτή αλλά όχι δύσκολη διαδικασία. Αρκεί η γνώση κάποιων βασικών χαρακτηριστικών μιας πέτρας Brilliant και το προσωπικό σας γούστο στην επιλογή του δαχτυλιδιού.

Στο tsaldaris.gr διαθέτουμε μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από μονόπετρα που εμπλουτίζεται συνεχώς. Επειδή όμως το μονόπετρο δεν είναι απλά ένα δαχτυλίδι, πριν κάνετε την επιλογή σας, ενημερωθείτε από το άρθρο στο blog μας Το μονόπετρο και τα μυστικά του και επισκεφθείτε την συλλογή μας Μονόπετρα με brilliant.

Όλα τα μονόπετρα δαχτυλίδια μας συνοδεύονται από guarantee γεμολόγου (ελληνικό ή εξωτερικού) και γι’ αυτό το λόγο μπορούμε, αν το θελήσετε στο μέλλον, να αντικαταστήσουμε το Brilliant σας με άλλο μεγαλύτερης αξίας. Να θυμάστε πως οι τιμές των μονόπετρων δαχτυλιδιών αφορούν στο δέσιμο με τις συγκεκριμένες πέτρες.
Αν προτιμάτε το ίδιο μονόπετρο δαχτυλίδι με διαφορετική πέτρα (άλλης τιμής ή χαρακτηριστικών) στείλτε μας e-mail με τις προτιμήσεις σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Εναλλακτικά, για μια πιο πρωτότυπη επιλογή, δείτε τις συλλογές μας σε μονόπετρα στις κατηγορίες Δαχτυλίδια με διαμάντια
ή Δαχτυλίδια με ορυκτές πέτρες.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ή να επισκεφθείτε το κατάστημά μας.